Welkom op onze website

 

Hersteller van Bressen is een volle evangelie Gemeente in het district Coronie in Suriname waarvan Dennis A. Grootfaam de voorganger is. Pastor Dennis A. Grootfaam is al meer dan 20 jaren voorganger. Van 1990-1995 was hij voorganger van een gemeente onder covering van een gemeenteorganisatie,maar richte op 15 april 1996 een eigen gemeente op met de naam "HERSTELLER VAN BRESSEN " in het zelfde district en nu ook een celgroep te Paramaribo.Het kerkgebouw hebben ze op 21 juli 2007 geopent. 

De naam ,de visie en missie zijn gehaalt uit het boek Jesaja 58:1-12 dat wij Hersteller van Bressen genoemd zullen worden . De visie en missie is dan ook om de gelovigen van de boeien van goddeloosheid los te maken,de verdrukten vrij te zetten van elke juk en de gelovigen te leren dat God hun het overvloedige reeds gegeven heeft en dat het door bekering,hoe te geloven ,gehoorzaamheid aan God dit alles hun toe komt.  Relaties worden opgebouwd met alle eerlijke en liefde volle christenen of christen-organisaties. 

De gemeente is aan de Jozef schoenmanstraat te Totness,Coronie en is te bereiken met de nummers Telesur *597-440493 , 8719169 , Digicel *7156976. Email:dennisgrootfaam@yahoo.com

 

Slogan: Hersteller van Bressen, als u het bent  bent u sterk,

                als u het niet bent, had u dat nog niet opgemerkt.

bird